VELKOMMEN TIL ET NYTT ARBEIDSÅR

Sommeren går mot høst, og vi er klar for et nytt arbeidsår.

Sommerstevnet BLINK i Stavern ble en fin opplevelse. Det var en stor høytid når Immanuel Church, Iranien Christian in Norway ble ønsket velkommen til Baptistsamfunnet under Landsmøtets forhandlinger, og under kveldsmøte torsdagen på Sommerstevnet. Vi gleder oss over det gode samarbeidet vi har.

Nå er vi igang etter ferien. Det begynte med en fin Gudstjeneste søndag 6. august. Søndag 13. august deltar vi på Felles Gudstjeneste i Skjærgårdshallen under Skjærgårds Sang sitt store stevne. Den 20. august samles vi igjen her i kirken kl. 11.00.

Søndag 27. august arrangerer Porsgrunn Kristne Råd årets Fellesgudstjeneste i Rådhusamfiet. Pastor Tore Mersland i Porsgrunn Misjonskirke er dagens taler.

Søndag 3. september har vi vår samlingsgudstjeneste kl. 11.00, og på ettermiddagen reiser vi til Hvittingfoss for å ønske Elsa Paulsen velkommen som pastor i Sandsvær Baptistmenighet.

Vi minner om at Immanuel Chuch har Gudstjenester på Farsi søndager kl. 13.00.

Ellers vil jeg meddele at vi arbeider med å få en ny nettside, som mer oppfyller dagens behov. Det blir en felles nettside for Porsgrunn baptistmenighet og Immanuel Church. Pastor Shahram Barati vil være redaktør for siden sammen med meg.

Vi møter høsten med forventning til hva Gud vil gjøre for oss.

Magne Hultgren, pastor